Q&A – Stel je vraag!

Stel je vraag

Het is tijd voor een Q&A!

Het leukste aan bloggen vind ik het persoonlijk leren kennen van degene achter de blog. Omdat ik het leuk zou vinden om meer over mezelf te vertellen, zodat jullie mij nog beter leren kennen, mogen jullie me nu alles vragen! Persoonlijke, serieuze of gekke vragen, het mag allemaal. Of het nu gaat over bloggen, mijn werk, hobby’s of wat dan ook. Als jij het wilt weten, stel je vraag! Of ik ook overal antwoord op geef is natuurlijk aan mij. 😉

Heb jij een vraag voor me? Dan kan je deze stellen in een berichtje hieronder of een berichtje achterlaten op Twitter of Instagram.

Ik ben erg benieuwd hoeveel en wat voor vragen er binnen gaan komen!
Over 2 weken wil ik alle vragen gaan beantwoorden in een blogje.

0 Vind-ik-leuk

4 thoughts on “Q&A – Stel je vraag!

  1. Ten eerste wil ik even zeggen dat ik het onwijs tof vind dat je invaljuf bent, maar nog toffer dat je aan het begeleiden van een kind (of kindjes?) met een verstandelijke beperking bent begonnen. Ik wilde vragen hoe je hierop gekomen bent? (Volgens mij formuleer ik dit heel stom, haha.) Ik heb zelf stage gelopen in de zorg en daar was ook de kans om voor meerdere kindjes met een verstandelijke beperking te zorgen, maar die kans heb ik laten gaan, omdat ik niet dacht sterk genoeg te zijn. Vind het echt knap van je en gewoon super dat je dat doet!
    Kimberley onlangs geplaatst…Wat wil je aan mij vragen? (Q&A)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge