My Happy Moments #2015

Happy moments

Mijn lieve oma is een trouwe lezeres van mijn blog. Ze vroeg laatst: ‘Hoe gaat het met je site? Je hebt ons uitje naar Noordwijk nog niet beschreven. Waar blijven je vrolijke berichten?’. Dat zette me aan het denken. Heb ik dan al zo lang geen Happy Moments of kleine update gedeeld? En inderdaad. Mijn laatste Happy Moments kwam op 1 augustus online. Daarna kwam er nog een korte update, maar toen stopte het. Tijd dus om de draad weer op te pakken, maar waar ga ik beginnen na zo’n lange tijd?! Aangezien ik in augustus ben gestopt met My Happy Moments wil ik de hoogtepunten vanaf toen tot nu met jullie delen. Bereid je voor op een lange blogpost!

PicsArt_1452634519092

Dutchvalley / Nielson
Ik ga al een paar jaar met vriendinnen naar Dutchvalley. Het mooie van Dutchvalley is dat je de hele dag buiten, in het zonnetje, met je vriendinnen kan genieten van fijne muziek. Dit jaar hadden we alleen ‘pech’. Ik moet nog steeds lachen als ik eraan terugdenk! Ik reed met een vriendin richting Spaarnwoude toen we ineens muurvast stonden in de file. Ik baalde ontzettend, want Nielson zou de eerste artiest zijn die kwam optreden en die wilde ik graag zien. Nou dat ging niet door! We kwamen precies aan toen Nielson zijn laatste deuntje speelde. Gelukkig zijn er nog andere concerten van Nielson geweest na die tijd en hebben we de schade ingehaald. Inclusief meet en greets en foto’s! 😉

Dagjes weg met mijn vriend
Ik ben iemand die graag nieuwe plekken ontdekt, lekker een dagje cultuur gaat snuiven en van de natuur wilt genieten. Mijn vriend gaat graag met me mee. Iets waar ik erg dankbaar voor ben! Zo gingen we samen naar de Brabantse dag in Heeze, slenterden we door Amsterdam, bezochten we Burgers Zoo en liepen we rondjes over de Mokerheide.
De laatste tijd zijn we veel bezig met de bouw van ons huis. Dan zijn we samen druk aan het overleggen, moeten er knopen doorgehakt worden en keukens/badkamers uitgezocht worden. Dit is ook erg leuk, begrijp me niet verkeerd, maar een echt dagje samen relaxen en echt even wat anders doen kan ik hierdoor nog meer  waarderen!

PicsArt_1452635105689

Dagje Noordwijk met oma
Jaja, als ik in mijn inleiding al schrijf over het dagje naar het strand met oma, dan kan ik niet anders dan deze hier beschrijven. Mijn oma ging vroeger altijd met mijn opa naar Noordwijk. Sinds zijn overlijden was ze al niet meer die kant op gegaan. Het was dan ook een speciale dag voor zowel oma als voor mij. Oma heeft honderduit over haar relatie en herinneringen aan opa verteld. Ze heeft me laten zien waar zij altijd samen waren, ijs gingen eten etc. Ik ben heel blij dat ik deze dag met mijn oma heb mogen delen.

Alle dagen met vrienden en vriendinnen.
Ik heb een aantal vriendengroepjes. De ene groep woont dichtbij, de andere weer door heel Nederland. Soms zie ik ze weken/maanden niet, maar als ik ze zie is het altijd weer gezellig. Ze zijn de beste vrienden die ik me kan wensen!
Ik kan hier wel een optelsom gaan maken van de leuke dingen die ik allemaal met ze gedaan heb (van een dag circus, tot naar de sauna of gezellig lunchen), maar het gaat erom dat ik elke keer weer heb genoten!

PicsArt_1452635622243

Fotograferen
Nu ik mijn eigen spiegelreflex heb, ben ik weer meer gaan fotograferen. Zo zette ik mijn vriendin en haar vriend op de foto, maakte in outfitfoto’s van Shanti, ging ik een dagje naar de Tuinen van Appeltern en naar Glow in Eindhoven. Twee van mijn vriendinnen zijn fotografe. Tijdens het schieten van de outfitfoto’s kreeg ik veel tips als het gaat om fotograferen zonder scherpstelmotortje in je lens(ja dat is lastig!!) en met Glow kreeg ik veel tips voor nachtfotografie. Als ik terugkijk naar alle resultaten ben ik erg trots op wat ik nu kan! Thanks meiden!

Dagje Scheveningen en Musical
In december ben ik een dag met mijn schoonzusje naar Scheveningen geweest. We gingen die avond naar Beauty and the Beast. Wat een geweldige musical is!
Mijn schoonzusje had voor de gelegenheid heerlijke Bosche Bollen gehaald bij Jan de Groot. Deze hebben we aan het strand zitten oppeuzelen. Daarna zijn we naar Sealife geweest, hebben we over het strand gestruind, airhockey gespeeld in de arcadehal en hebben we heerlijk gegeten. Blij dat ik zulke momenten met haar kan delen. Tijdens de musical gebeurde er trouwens iets wat ik niet snel zal vergeten. Belle kwam met haar pruik vast te zitten, waardoor de hele musical stopgezet moest worden. Vervolgens moest de hele scene over en hield iedereen hun adem in, hopend dat ze nu niet vast kwam te zitten. Gelukkig ging alles goed en werd dit beloond met een groot applaus. Ik kan je zeggen.. Ik had overal kippenvel!

PicsArt_1452635728668

Kerst
Het was dit jaar een bijzondere Kerst. De moeder van mijn vriend is 2 jaar geleden overleden, waardoor we de afgelopen jaren met zijn vijven Kerst hebben gevierd en er altijd een stoel leeg was. Deze stoel was dit jaar weer gevuld, want mijn schoonvader heeft een nieuwe vriendin. Het is voor ons allemaal even wennen, maar het is een schat van een mens! Ze maakt mijn schoonvader gelukkig en dat is wat telt! Dit jaar voelde voor het eerst meer ‘compleet’. En dat terwijl mijn schoonmoeder altijd gemist zal worden op zulke dagen.

Ik kan nog veeeeeeel meer Happy moments uitschrijven, maar dan wordt het artikel wel erg lang. Daarom een overzichtje van de overige momenten waar ik erg van genoten heb.

Waar ik nog meer van genoten heb:
– De start van de bouw. Het gaat zo snel nu! (binnenkort blogje!)
– De mini roadtrip naar Brussel, Antwerpen, Middelburg en andere kleine Zeelandse dorpen
– Alle momenten met mijn lieve vrienden en vriendinnen (van verjaardagen, tot kroegentocht en lunchafspraken)
– Het vriendenweekend met de vriendengroep van mijn vriend
– De verjaardag van mijn vriend
– Sinterklaas en zwarte pieten met mijn broer en vriendinnen
– Kerst vieren en mijn Twitkerst pakket mogen openen
– Oppassen op de lieve kindjes van een vriendin
– De nieuwe trui die mijn moeder voor me maakte
– Alle knuffels van onze lieve poezels
– De lieve reacties op mijn blog

 

Ik wil dit jaar een kleine aanpassing maken aan My Happy Moments en aan het eind van elke maand een overzichtje online zetten.

1 Vind-ik-leuk

4 thoughts on “My Happy Moments #2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge