My Happy Moments #14

Happy moments

My Happy Moments, is een lijstje met fijne momenten die ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. De afgelopen tijd ben ik mijn positieve momenten aan het opschrijven in een boekje en deze wil ik graag met jullie delen. Dit doe ik om de twee weken op vrijdag.

De afgelopen weken waren bomvol. De laatste week voor de schoolvakantie moet er op school altijd nog vanalles gebeuren, voor het huis moest het een en ander op papier, ik heb extra dagen gewerkt bij Tijmen. Bij deze dan ook een Happy Moments van de afgelopen drie weken!

Afscheid op school
Wat heb ik een fijne periode ingevallen op een klein schooltje hier in de buurt. De klik met de collega’s was er meteen, de groep kinderen was super, het lesgeven ging goed. Ja, ik zat helemaal op mijn plek. Het was dan ook jammer dat er volgend schooljaar geen plek meer voor me is op deze school. Op de laatste schooldag heb ik dan ook afscheid genomen van mijn groep. Ik kreeg weer een hoop tekeningen, knuffels en presentjes. Altijd zo lief!
De dag erop was het barbecue met het team. Onder het genot van een wijntje, lekker eten en daarna een plons in het zwembad hebben we samen het schooljaar afgesloten.
Hopelijk kan ik snel weer aan de slag op deze school!

PicsArt_1438441310942

Efteling
Zoals de meesten van jullie misschien wel weten werk ik met een kind met een verstandelijke beperking. Hij (Tijmen) is gek op de Efteling. Vooral in de zomer wil hij het liefst elke zaterdag naar de Efteling. Dan is het namelijk zomeravond en komt zijn favoriete zanger optreden. Ik had het geluk dat ik hier twee keer met hem naar toe mocht!
De eerste week samen met Marit en de tweede week gingen Lisa en Jennifer mee.
Ik heb gegild in de Baron, heerlijk meegezongen met Jelle Amersfoort, ijsjes gegeten, het sprookjesbos gezien en vooral genoten van Tijmen en mijn vriendinnen.
Tijmen wilde trouwens alleen met Lisa in de achtbanen. De rede? ‘Lieke gilt te hard!’.

Pannenkoeken eten
Mijn oma werd vorige maand 80 jaar! Als cadeau gingen we samen uit eten in het Pannenkoekenrestaurant Den Tol. En met restaurant bedoel ik restaurant. Geen pannenkoekenhuis met jengelende kinderen. We hebben heerlijk gegeten en oma genoot van alle verhalen die we te vertellen hadden. En ik genoot van het gezelschap van oma.

PicsArt_1438441564883

Vierdaagse Nijmegen
Het feest waar ik elk jaar naar uit kijk zijn toch wel de Nijmeegse Vierdaagse Feesten. De hele week gezelligheid, goede optredens en lopers die hun best doen om 30, 40 of 50 kilometer per dag te lopen. De vriend van een goede vriendin liep mee. Vrijdag hebben we dan ook de hele middag langs de kant zitten wachten tot hij binnen kwam. En wachten saai? Echt niet als je met mensen een praatje maakt, lopers aanmoedigt en van alle blije gezichten kan genieten.
De avond ervoor was het tijd voor de Foute Party van Qmusic op de Waalkade. De leukste meezingers heb ik weer kei hard meegeblerd. I love it! Nu al zin in volgend jaar!

Lunchen met Evelien
Eigenlijk zien Evelien en ik elkaar veel te weinig. Maar als we elkaar zien, dan kletsen we ronduit en lijkt het net of we vorige maand nog bij elkaar zijn geweest. We hebben geluncht bij Meneer de Boer in Eindhoven. Echt een aanrader!

Vakantieplannen maken
Morgen vertrek ik met een vriendin naar Brussel. De boekingspapieren zijn geprint, mijn tas is ingepakt, de cd’s met foute muziek gebrand.. Nog een nachtje slapen en dan kunnen we gaan! We spenderen zondag, maandag en dinsdag in Brussel. Gaan dinsdag door naar Antwerpen waar we een nachtje slapen om woensdagavond richting Middelburg te rijden. Ik kan niet wachten tot we Belgische pintjes kunnen drinken, lekker kunnen shoppen en van de zee kunnen genieten!

Andere dingen waar ik van genoten heb:
Mijn lieve vriend
– Alle dagen die ik met vriendinnen doorbracht
– De poezen die elke dag komen knuffelen.
– Het huis voor je alleen hebben
– Weten hoe je de keuken en de badkamer wilt hebben
– De leuke dagen die nog komen gaan

Waar heb jij de afgelopen week van genoten?

0 Vind-ik-leuk

5 thoughts on “My Happy Moments #14

  1. Leuk om te zien! Ik genoot van zoveel deze maand… Mijn maandoverzichtje met leuke dingen staat ook vandaag online op mijn blog. Ik ben weer even blij dat ik tijd heb met mijn blog, anders blogs en layout bezig te zijn! Heb het door drukte echt gemist.
    Sas onlangs geplaatst…Dit was Juli. Hallo Augustus!My Profile

  2. Lieke gilt te hard! Haaaahahahaha! Geweldig! Oh wat heerlijk dat je twee keer met hem naar de Efteling kon. Krijg ik ook een grote glimlach van op mijn gezicht. Fijn ook dat het op dit schooltje zo fijn was. Ik hoop met je mee dat je daar snel weer verder kan.
    Marion onlangs geplaatst…Share Some Happiness: AugustusMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge