My Happy Moments #10

Happy moments 10

My Happy Moments, is een lijstje met fijne momenten die ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. De afgelopen tijd ben ik mijn positieve momenten aan het opschrijven in een boekje en deze wil ik graag met jullie delen. Dit doe ik om de twee weken op vrijdag.

De vorige Happy Moments is alweer een aantal weken geleden. Toen was ik net jarig geweest en keek ik terug op mijn 26e levensjaar. En ik moet zeggen, de 27e is erg mooi begonnen! Bereid je dan ook voor op een lange blogpost!

PicsArt_1432385286517

Vakantie Nice
Als ik ergens van genoten heb de afgelopen tijd is het toch echt de vakantie naar Nice. Samen met vriendlief heb ik genoten van het mooie weer, alle mooie stadjes, lekker eten en doen wat je die dag zou willen doen. We hebben gewandeld over geitenpaadjes, genoten van alle uitzichten die we gezien hebben, veel luxe boten en auto’s voorbij zien komen, op het strand gelegen met een goed boek, veel foto’s gemaakt… Oke ik stop, want anders pak ik mijn koffer en ga ik nu weer terug! Natuurlijk komt er nog een verslagje met foto’s van deze reis!

Invallen
Na de vakantie in Nice was het tijd om afscheid te nemen van mijn klasje in Ravenstein. Het was moeilijk om te besluiten om te stoppen met lesgeven aan dat klasje. Maar ergens stoppen biedt soms ook nieuwe kansen. Ik mag namelijk, naast de twee dagen die ik al inval in Keldonk, nog een dag gaan invallen! Dit keer in een groep 1-2 in Erp. Het leuke van alles is dat de scholen een cluster zijn en veel samenwerken. De lessen die ik voor Keldonk uitwerk kan ik dus ook in Erp aanbieden en andersom. Ik start komende dinsdag en heb er onwijs veel zin in!

Reacties, berichtjes, mailtjes
Wauw! Wat een hoop reacties, berichtjes en mailtjes heb ik de afgelopen tijd mogen ontvangen. Zo noemde ik Stella in de Sharing is Caring tag, terwijl zij net een blog had geschreven over tegenvallende bezoekersaantallen. Zo fijn om haar met een klein berichtje weer blij te kunnen maken! En voor de vakantie stelde ik op Twitter een vraag over leuke winkeltjes in Arnhem en mijn Twitter ontplofte! Op mijn blogjes komen ook meer reacties. Zo leuk al die interactie!

PicsArt_1432385663548

Vrijgezellenfeest en huwelijk
Mijn schoonzusje is in november, eerder dan gepland, getrouwd met haar vriend. Er was daardoor weinig tijd om een vrijgezellenfeest te organiseren. Gelukkig vierden ze wel nog een huwelijksfeest, waardoor er meer ruimte kwam om iets te organiseren. Ik heb deze taak op me genomen. Spannend, want ik kende haar vriendinnen nog niet (allemaal). En natuurlijk wilde ik ook zeker weten dat mijn schoonzusje het leuk vond. Gelukkig heb ik alle hulp gehad van de dames. We hebben op de dag zelf een lunch gehad om elkaar wat beter te leren kennen, om vervolgens de Ik hou van Holland quiz te spelen in de kroeg en af te sluiten met een barbecue waar de mannen ook bij waren. We hebben echt enorm gelachen!
Tijdens het huwelijksfeest hebben we met alle meiden een lied gezongen, speciaal voor het bruidspaar. Hierin stond dat we met een wijn en een malibu, door zouden feesten, want we waren nog lang niet moe. Nou, gefeest hebben we! Het was 3.00 uur voordat ik, samen met mijn vriend, op de fiets terug naar huis zat.

En nu vergeet ik bijna te vertellen dat ik mijn schoonzusje weer mocht helpen met het aantrekken van haar jurk, ik weer mee mocht naar de kapster en dit keer mocht ik ook de foto’s maken! Het was wel spannend, want ik heb pas net mijn spiegelreflex in gebruik en de foto’s moeten wel goed! Maar ik ben erg blij met het resultaat en zij gelukkig ook!

Dagje Arnhem en uit eten
Voordat ik naar Nice vertrok stond er een shopdagje met vriendinnetje Marit op het programma. We gingen samen naar Arnhem. Een stad waar ik maar amper kom, maar waar je wel erg leuk kan shoppen! Zeker als je via Twitter tips krijgt met leuke boetiekjes. We hebben een hoop winkels van binnen gezien en kunnen zeker nog een extra dag gaan winkelen om alle winkels van Arnhem van binnen te zien. Wat een shopstad!
Die avond kwamen er nog twee andere vriendinnetjes bij en gingen we samen tapas eten. Een gezellige avond, die ik wat eerder heb afgebroken. Ik was zo moe! Maar toch kijk ik er op terug met een glimlach. We zien elkaar namelijk niet vaak, maar als we elkaar zien is het weer als vanouds.

PicsArt_1432385798883

Verjaardagslunch
Van vriendinnetje Shanti had ik een verjaardagslunch voor mijn verjaardag gekregen. Zij kon helaas niet bij mijn verjaardag zelf zijn, maar op deze manier konden we het toch samen vieren. Ik werd door haar opgehaald en wist niet waar we heen gingen. We hebben echt heerlijk geluncht bij een lunchzaakje in Wijchen. Het was fijn om weer bij te praten, wat leuke foto’s te maken samen en daarna nog even te shoppen. Een echt meidendagje, die we al lang niet meer hadden gehad samen. Ik heb er van genoten!

Ayla en Nyncke
Twee dagen voordat ik op vakantie ging kwamen onze nieuwe poezenbeesten bij ons in huis wonen! Ze waren toen nog erg bang, maar toen ik thuis kwam was het alsof ze al jaren bij ons waren. En waar onze vorige poes erg rustig was en bijna niet van zich liet horen, zijn dit echte knuffelkonten, spelen ze veel en mauwen ze om aandacht. Het is zo fijn om alle aandacht te krijgen als ik thuis kom. Knuffelen met de poezen is echt puur genieten.

Andere dingen waar ik van genoten heb:
– Zon, zee, strand, cultuur, lekker eten, de Franse taal, eclairs, pain au chocolat, wijntjes, spelletjes spelen tot je moe bent..
– Veel met mijn spiegelreflex op pad gaan.
– Filmavondje met maskertje en veel lekkers
– Naar kasteel Hernen om daar een goede vriend van me te zien werken.
– Vriendlief zien dansen tijdens het huwelijksfeest.
– Feestjes, festivals en veel gezelligheid met vrienden en vriendinnen
– Fijne dagen in de planning

Waar heb jij de afgelopen twee weken van genoten?

5 Vind-ik-leuk

8 thoughts on “My Happy Moments #10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge