Happy Moments #15

Happy moments

Het wordt wel weer eens tijd voor een Happy Moments. Vinden jullie ook niet?!
De vorige keer dat ik zo’n artikel schreef is echt al te lang geleden.
Nu kan ik van die hele tijd wel een hele lange blog gaan maken, maar daar ga ik niet aan beginnen. Wel wil ik een paar Happy Moments van de afgelopen maand met jullie delen.

Werk:
Zoals jullie in mijn vorige artikel al konden lezen heb ik nieuw werk. Ik ben begonnen als 1 op 1 begeleider in het speciaal onderwijs. Daarnaast maak ik ook uren bij deze jongen thuis. Inmiddels werk ik nu 4 weken en het gaat steeds beter! Ik ben als juf gewend om mijn focus op alle leerlingen te richten en kan me nu met 1 leerling bezig houden. Dat is flink wennen! Gelukkig ziet de leerkracht mijn talenten en zet me wel eens in om lessen mee voor te bereiden, samen naar groeps/handelingsplannen te kijken en vraagt ze me om hulp. Zo voel ik me toch iets meer dan alleen het hulpje van.
De afgelopen keren dat ik buiten de klas moest werken hebben we ons vermaakt in de kinderboerderij, bij ikea en zijn we zelfs een dag naar de Efteling geweest. Ik geniet met volle teugen!

Stage:
Mijn nieuwe werk kwam met nog een mooie uitdaging. Voor mijn laatste blok voor de gymbevoegdheid moest ik nog gymlessen geven aan groep 7-8 en aan andere klassen van de midden/bovenbouw. En jullie raden het al! Dat mag ik nu doen op de school waar ik aan het werk ben! Het is voor mij helemaal nieuw om les te geven binnen het speciaal onderwijs. Er zijn een hoop verschillen in niveau en gedrag. Wat ik echt een uitdaging vind. Vorige week heb ik mijn eerste les gegeven en dat ging best goed! Ik krijg nu nog veel hulp van de gymdocent, maar ik wil proberen om na de vakantie zoveel mogelijk alleen te kunnen. Spannend, maar ik ga er voor!

Sleuteloverdracht:
Zoals de meeste van jullie wel weten ga ik binnenkort samenwonen en zijn we druk bezig met de bouw van ons huis. Vorig jaar november zijn we gestart met de bouw en 12 september kregen we officieel de sleutel! Nu waren we al wel veel in het huis aan het klussen en hadden we zelfs al een sleutel. Maar toch was dit een momentje hoor! Vanaf dat moment is het huis echt van ons. Momenteel zijn we druk bezig om rond het eind van deze maand helemaal klaar te zijn en zijn verhuisd. De trap zit eindelijk in de woning, de keuken staat, de stukadoor is klaar. Nu nog een vloer op de 1e verdieping, de meubels en de apparatuur erin en dan zijn we gewoon al over! Ik kan het soms bijna niet geloven. Het gaat ook zo snel de afgelopen weken!

Bruiloft
Naast dat ik afgelopen maand druk bezig was met mijn werk, opleiding en de bouw, was er ook tijd voor andere leuke dingen. Zo trouwde één van mijn beste vriendinnetjes en ik mocht getuige zijn! En dat was nog niet alles.. De dag na de bruiloft mocht ik mee naar de Efteling om trouwfoto’s te maken van het kersverse bruidspaar en hun lieve kinderen. En ik lieg niet als ik zeg dat ik dit zoooooooooo bijzonder vond. Ik zie mezelf als hobbyfotograaf en vond het dan ook retespannend om deze shoot te doen. Je hebt geen kans om het nog eens over te doen, dus je foto’s moeten goed. Maar stiekem ben ik erg blij met het resultaat! Ik ben nu bezig om alle foto’s van de bruiloft en de shoot te verwerken in een trouwalbum. Een hoop werk, maar zo leuk om al die mooie momenten nog eens voorbij te zien komen.

Vriendinnentijd
In september hoefde ik nog niet naar school, waardoor ik wat meer tijd over had om leuke dingen met vriendinnen te doen. Zo ging ik acht dagen tijd maarliefst 2x naar de sauna! Ik kan zo genieten van de rust daar en het even helemaal niets moeten. Daarnaast ging ik met een groep vrienden naar Rotterdam, waar we de markthal hebben bezocht, gezellig hebben geshopt, tapas hebben gegeten en ’s avonds naar een optreden van K-otic zijn geweest. Het is zelfs nog gelukt om met ze op de foto te kunnen en weer even een praatje te maken. Super leuk! Met een ander vriendinnengroepje ging ik naar Bridget Jones. Wat een leuke film is dat! Als je hem nog niet gezien hebt, zou ik zeggen: doen!

Wat waren jullie Happy Moments van de afgelopen maand?

0 Vind-ik-leuk

One thought on “Happy Moments #15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge