Geluksmomentjes van januari

Geluksmomentjes januari

Persoonlijke verhalen en maandverslagen met wat een ander heeft gedaan. Stiekem vind ik dat de leukste blogjes om te lezen, omdat je zo echt een kijkje krijgt in het leven van een ander en diegene daardoor weer wat beter leert kennen. De afgelopen jaren maakte ik ook van dit soort verslagen: My Happy Moments. Waar het eerst de bedoeling was om deze rubriek om de twee weken te laten verschijnen, werd dit al snel om de maand en daarna duurde het soms zelfs langer voordat ik weer een My Happy Moments schreef. Toch wil ik mijn fijne momenten met jullie delen. Vanaf vandaag roep ik dan ook een nieuwe rubriek in het leven! Mijn geluksmomentjes.
Lezen jullie mee met mijn geluksmomentjes van januari?

  • Het inleveren van mijn portfolio voor de opleiding gymbevoegdheid was wel het fijnste geluksmoment van de afgelopen maand. Wat een spanning heb ik gehad om alles op tijd af te krijgen. Of vooral: Om alles zo op papier te zetten, zodat ik er tevreden mee was. Ik ben en blijf een eeuwige, uitstellende perfectionist. En dat is niet de beste combinatie kan ik je vertellen!
  • Trouwpak uitzoeken met mijn broer. Mijn lieve broer heeft zijn vriendin, na 10 jaar een relatie te hebben, ten huwelijk gevraagd. Eind april gaan ze trouwen en vorige maand was het tijd om een mooi pak voor hem uit te zoeken. Ik ken mijn broer van de makkelijke broeken, vest en t-shirt. Mijn mond viel dan ook zowat open toen hij in het eerste pak de paskamers uit kwam lopen. Een aantal kilo’s kwijt, een mooi pak en het besef dat mijn ‘kleine’ broertje nu ineens groot wordt bezorgde me behoorlijk wat kippenvel.
  • Trouwschoenen uitzoeken met mijn broer. Toen mijn broer zijn pak had gevonden, wilde hij meteen even kijken voor schoenen. Hij had echter één probleem! De broek die hij aan had was iets te klein, waardoor hij niet kon bukken. Maar deze juf weet wel hoe ze schoenen aan en uit moet trekken! En zo stonden we samen in de winkel te passen. Wat heb ik daar van genoten!
  • Evelien op bezoek. Begin januari kreeg ik van Evelien een appje dat ze enorm nieuwsgierig was naar ons huis en ze graag met haar vriend langs wilde komen. Het was weer even geleden dat we elkaar hadden gezien, dus we hadden weer flink wat blij te kletsen. Wat is het heerlijk om dat nu te kunnen doen op je eigen bank, in je eigen huis!
  • Dagje sauna. Samen met een vriendinnetje heb ik de sauna in Schiedam ‘ontdekt’. Zij is niet zo van de blote-konten-sauna en daar hebben ze best vaak een badkledingdag. Vorige week zaten we dan ook weer lekker met onze bikini in het bubbelbad / de sauna bij te kletsen. Heerlijk ontspannen en genieten.
  • Dagje Efteling met mijn moeder en Tijmen. Mijn moeder was al in geen jaren meer bij de Efteling geweest. Ze keek dan ook weer haar ogen uit en de interactie tussen mijn moeder en Tijmen (de jongen waarbij ik werk) was echt onbetaalbaar. Ik denk dat we maar snel nog eens moeten gaan!
  • Lesgeven in het speciaal onderwijs. Er zijn een hoop geluksmomentjes die ik zou kunnen beschrijven van de afgelopen maand lesgeven. Zo hadden we het over kamperen en heb ik samen met de leerlingen een tent in de klas gezet en een luchtbed opgepompt. Of we maakten een poster over Nederland en kreeg daarbij heel veel imput vanuit de leerlingen. Of alleen al het woord ‘juf’ horen. Het is nog niet duidelijk hoe lang ik mag blijven invallen in deze klas. Tot die tijd maar extra van genieten!
  • Alle vriendinnenbezoekjes. Van een housewarming tot verjaardagen. Het kwam allemaal voorbij in januari. Wat is het fijn om elke keer weer omringt te worden met zoveel lieve mensen.
  • Kleine gelukmomentjes zoals nieuwe planten in huis, samen met mijn vriend op de bank, weer de tijd vinden om te bloggen, de eerste foto’s met mijn nieuwe Nikon 50mm lens en veel meer rust in mijn hoofd.

Volgende maand weer een nieuw artikel met geluksmomentjes.

 

Ik ben erg benieuwd hoe jullie de nieuwe rubriek vinden?!

2 Vind-ik-leuk

One thought on “Geluksmomentjes van januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge