Geluksmomentjes van februari

picsart_1489510665846

Wat zit het leven toch vol met fijne momenten. Dit kunnen fijne dagen met vriendinnen, (bankhang)momenten met mn vriend en/of de avondjes voor mezelf. In februari had ik weer een hoop van deze geluksmomenten. Lees je mee?

picsart_1489510052416

Allereerst begin ik met de carnaval. Als ras-Brabander en dochter van een Limburger is dit feest me met de paplepel in gegoten. Ik verheug me dan ook in januari al op de carnaval. Afgelopen jaren heb ik vaak zelf outfits gemaakt. Van koekiemonster tot schoonmaakjuf en een Olaf pakje.. Alles ligt hier in de kast. Maar dit jaar mocht er iets anders uit de kast! Op zaterdag ging ik namelijk carnaval vieren in Venray en dat ligt… jawel.. in Limburg! De Limburgse kleuren zijn rood, geel en groen. Het was dan ook tijd om mijn vader te vragen naar Limburgse sjaals, handschoenen, een blouse etc. Ik wilde als Limburg meisje verkleed. En o, wat was mijn vader trots. Ook mijn oma vond het prachtig. Ik was echt een topdag met vrienden en de dagen erna ook! De optochten waren weer gigantisch mooi, het bier/hugo smaakte goed en het was met iedereen feest. I love it! Op naar volgend jaar!

De zondag van de carnaval moest ik werken bij Tijmen. Ik wilde graag iets gaan doen waarbij ik goed wakker zou blijven, dus besloot ik dat we naar de Efteling zouden gaan. Daar kon ik mezelf wakker gillen in alle achtbanen, die we die dag 3x hebben gehad!

picsart_1489510453252

Waar januari nog in het teken stond van afstudeerstress en het inleveren van mn portfolio was het in februari tijd voor de uitslag en mn eindgesprek. En ik ben geslaagd! Mijn diploma voor de gymbevoegdheid is na 1,5 jaar bikkelen in the pocket!

Begin februari mocht ik mijn kapster en haar vriend op de foto zetten. Ik had in januari een 50 mm lens aangeschaft, dus die kon ik meteen gebruiken!¬†Op het moment van de fotoshoot was mn kapster 36 weken zwanger. Een mooie bolle buik dus om vast te leggen! We werden die ochtend aangenaam verrast door een sneeuwbui! Alles was wit en wat gaf dat een gaaf effect bij de foto’s in het bos. Een aantal foto’s heb ik meteen bewerkt en met de rest ben ik nog bezig. Zowel ik als mn kapster zijn trots op het resultaat. De kleine is nog niet geboren. Ik ben heel nieuwsgierig naar de eigenwijze kleine!

picsart_1489512582354

Ook was het tijd voor een aantalverjaardagen. En het lijkt wel een nieuwe traditie te worden, want 30 seconds stond weer op tafel. Fanatiek dat we zijn met zn allen. Te hilarisch!

In het huis is het steeds meer af. Tijd dus voor een housewarming. Hiervoor liet il kaarten drukken.. Met de verkeerde datum!! Zo dom! Maargoed echt weer iets voor mij, dus achteraf kan ik er om lachen. We zijn nu druk bezig met de laatste voorbereidingen, want volgende week zaterdag is het zo ver. Zo fijn om hier samen mee bezig te kunnen zijn. Ik kan niet wachten om iedereen het eindresultaat te laten zien en om samen met iedereen te proosten op ons huis.

Verder waren er nog kleine/grote geluksmomenten:

  • Lesgeven in het speciaal onderwijs.
  • Begeleiden van Tijmen
  • Bankhangen met mn vriend
  • Avondjes tijd maken voor elkaar
  • Mn (schoon)ouders die altijd voor me klaarstaan
  • Verrast worden met een bos Valentijnsrozen
  • Mn diploma voor de gymbevoegdheid halen!

Wat waren jou geluksmomenten van februari?

0 Vind-ik-leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge