Liefsvanlieke.com bijna 1 jaar – Winactie!

Winactie Liefsvanlieke

Nog een weekje en dan is het feest! Vorig jaar op kerstavond lanceerde ik Liefsvanlieke.com. Dat betekent dat ik al 1 jaar aan het bloggen ben op mijn eigen domein. Dit wil ik natuurlijk graag vieren!

Waarom deze winactie?
In het afgelopen jaar heeft mijn blog ups en downs gekend qua frequentie waarop er artikelen online kwamen. Toch heb ik altijd nog altijd veel plezier in het schrijven van artikelen! Vanaf volgend jaar ga ik dan ook echt weer meer bloggen. Daarnaast is de interactie met jullie / mijn lezers het leukste wat er is! Er komen steeds meer (vaste) lezers bij. En daar wil ik jullie voor bedanken middels deze winactie.

Wat kan je winnen?
Een heerlijk relaxpakket om na een dag hard werken/studeren te ontspannen met een heerlijke douche, om vervolgens met een maskertje, kopje thee en wat lekker s voor de televisie te ploffen met een goede film. Wie wil dat nou niet?!

Inhoud pakket:

 • Heerlijke warme huissokken
 • Douchegel Nivea: Harmony time
 • Gezichtsmasker Dr. Van der Hoog
 • Shower puff – wasspons
 • Film: Dear John
 • Cadeautasjes met tekst
 • Geurkaars: Warm Winter Berry
 • Lays Oven: Pita Bites
 • Tonyโ€™s Chocolonely: melk lemon cheesecake
 • Natural Temptation thee


Hoe doe je mee?

 1. Volg Liefsvanlieke op Bloglovin
 2. Like dit bericht op Bloglovin.
 3. Laat in een bericht achter dat je meedoet en beantwoord de vraag: Waarom kan jij wel een relaxpakket gebruiken?
 4. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde invulveld. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.

Meedoen kan tot en met 31 december 2015!
Op 1 januari trek ik een winnaar die het jaar relaxt kan gaan beginnen met dit fijne relaxpakket.

 

Veel succes!
Liefs van Lieke

 

4 Vind-ik-leuk

34 thoughts on “Liefsvanlieke.com bijna 1 jaar – Winactie!

 1. Relaxen, ja dat heb ik echt nodig. Naast mijn werk doe ik een avondstudie. Ik ben nu druk bezig met mijn examenvoorbereiding. Okay, af en toe lees ik blogs voor een beetje ontspanning. Dat mag wel, toch? ๐Ÿ˜

 2. Wat een leuk pakket! Lijkt mij heerlijk om mee te ontspannen! Kan ik zeker goed gebruiken, druk met school en ondanks de vakantie is het zeker een drukke periode.

 3. Wat een heerlijk pakket ! Na al die kerstdrukte en alle drukte met school kan ik best een verwenpakket gebruiken. Ik doe graag mee en heb alle stappen ondernomen (:
  Liefs, Jolijn

 4. De tijd vliegt hรจ! Van harte gefeliciteerd! Mijn blog bestaat ook alweer bijna een jaar. Een relaxpakket, ik kan het zeker gebruiken, vooral nu na kerst en oud en nieuw waar ik uiteraard flink over mijn grenzen ga door de Lyme. Maar elke minuut was het waard! We hebben tot nu toe al geweldige herinneringen gemaakt. Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge