Liefsvanlieke 2.0 – nieuwe ronde, nieuwe kansen!

cropped-Header-liefsvanlieke.jpg

Tadatata!!! Met groot genoegen presenteer ik hier… Liefsvanlieke 2.0!

Vanaf de zomervakantie heb ik weinig geschreven op mijn blog. Er kwamen zoveel nieuwe dingen op mijn pad, zoals een nieuwe opleiding, nieuw werk en alles rondom het samenwonen. Ik had soms moeite om het allemaal op een rij te krijgen, laat staan om er over te bloggen. Nu alles loopt en ik meer vertrouwen heb gekregen in alles wat er om me heen gebeurt kan ik niet wachten om weer te beginnen met bloggen.

Nieuwe lay-out, nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Wat ben ik blij dat ik ben gaan zoeken naar een nieuwe theme voor mijn blog. Ik kan nu alles! zelf aanpassen. Dit kost me nog de nodige tijd, omdat ik dit nooit eerder heb gedaan. Maar o wat vind ik het leuk!
Het enige waar ik nog over twijfel is het lettertype van mijn bodytekst, maar hey.. die is nu zo veranderd!
Daarnaast zie je niet meer hoeveel reacties er zijn gegeven op mijn artikel. Ik ben al aan het zoeken geweest, maar kan nog niet vinden hoe ik dit kan aanpassen. Dit komt dus nog!

Vanaf nu komen er (minstens) twee artikelen per week online. Ik ga mezelf niet meer vastpinnen op vaste dagen waarop ik iets publiceer. Ik heb gemerkt dat dit voor mij niet werkt.
Ik kijk al uit om weer te gaan schrijven over de onderwerpen die mij erg interesseren zoals Dagjes weg, Mindstyle en nu ook Samenwonen! Natuurlijk ga ik ook door met My Happy Moments.

Mocht je nog opmerkingen/tips hebben over (de werking) van mijn lay-out dan hoor ik dit graag!
Je kan me altijd een mailtje sturen of een berichtje achter laten op Twitter.

2 Vind-ik-leuk

8 thoughts on “Liefsvanlieke 2.0 – nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge