Blogmededelingen #2 – Kleine update

blogmededeling

Hallo! Daar ben ik weer!
Ik kom er net achter dat er alweer 3 weken verstreken zijn. Drie weken waarin ik geen blogs heb geschreven. Drie weken met vrije dagen, op vakantie gaan, leuke dingen doen en weinig tijd achter de computer. Ik heb er van genoten, maar ik moet eerlijk zeggen: het bloggen kriebelt weer enorm!

Vandaag even een korte update.
Voor degene die mij volgen op Instagram (@liefsvanlieke) is het waarschijnlijk wel duidelijk dat ik de afgelopen drie weken heb genoten. Zo stond er een Mini Roadtrip op de planning, ging ik naar Dutchvalley, heb ik Gent bezocht en geklust bij vriendinnen die samen gaan wonen. Ik heb dus zeker niet stil gezeten en door alle leuke uitjes weer een hoop inspiratie om over te schrijven!

Mini Roadtrip
Zo wil ik graag gaan schrijven over de Mini Roadtrip door België en Zeeland. In een kleine week tijd heb ik, samen met een vriendin, een bezoek gebracht aan Brussel, Antwerpen, Middelburg, Vlissingen en andere dorpen in Zeeland. Steden die ik al eerder had bezocht, waardoor ik mijn vriendin de highlights kon laten zien. Deze highlights wil ik ook graag hier delen met jullie.

Samenwonen
Het voelt soms alsof ik in een andere levensfase ben beland. Vriendinnen gaan samenwonen, mijn vriend en ik zijn zelf bezig met de bouw van een huis, vrienden van mijn vriend krijgen zelfs al kinderen! Het is een fase waarin ik erg veel leer over hypotheken, wat er komt kijken bij de bouw van een huis etc. Deze inzichten wil ik op papier gaan zetten. Voor mezelf om nog eens terug te kijken op hetgeen waar we allemaal mee bezig zijn. Maar ook voor jullie! Tips en ervaringen zijn altijd handig, toch?!

Back to school
De schoolvakantie is weer bijna voorbij. Ik kan straks weer gaan invallen, maar naast het invallen ga ik nog wat doen… Ik ga zelf weer naar school! Eind september start ik met de gymbevoegdheid voor groep 3 t/m 8. Als je van de Pabo komt, ben je namelijk niet bevoegd om gymles te geven. Niet erg handig! Ik wil heeeel graag verder in het onderwijs, dus deze opleiding is een must. Spannend vind ik het wel! Ook hierover wil ik jullie graag op de hoogte houden op mijn blog.

Lay-out / achter de schermen
Daarnaast ben ik achter de schermen bezig met het leren over bloggen. Ik schrijf nu bijna een jaar met veel plezier, maar bloggen is meer dan dat. Het afgelopen jaar heb ik veel gelezen over SEO, plug-ins, bezoekersaantallen etc. Informatie waar ik echt wat mee wil gaan doen. Ik weet na een jaar zeker dat ik verder wil gaan met schrijven, bloggen en wil groeien. Een nieuw lay-out is daar een stap van.

Zo zie je dat ik weer inspiratie heb om te gaan schrijven! Het eerste artikel wat ik met jullie wil delen zijn de highlights van Brussel. Hou mijn blog dus in de gaten!

 

PS: Tips of feedback over mijn blog zijn altijd welkom! Je mag deze ook mailen!

1 Vind-ik-leuk

5 thoughts on “Blogmededelingen #2 – Kleine update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge