Wat 1 jaar bloggen mij bracht

cropped-Header-liefsvanlieke.jpg

Vorig jaar op kerstavond lanceerde ik Liefsvanlieke.com. Ik blogde daarvoor op een wordpress.com site. Al snel merkte ik dat bloggen me hielp om bezig te zijn, mijn gedachten op te schrijven en tips te delen met iedereen die mijn blog las. Aangezien het bloggen me zoveel voldoening bracht (en nog steeds brengt), heb ik in december 2014 besloten om over te gaan naar mijn eigen domein. Dat betekent dat ik al 1 jaar aan het bloggen ben op mijn eigen domein. Wat is dat jaar snel gegaan! Mijn blog heeft wat ups en downs gekend qua frequentie waarop er artikelen online kwamen, maar ik heb nog altijd heel veel plezier in het bloggen.  Het heeft me zelfs al een paar mooie momenten gebracht. Deze deel ik graag met jullie wat 1 jaar bloggen mij bracht.

10963882_437835786368496_84640251_n 11001545_10206390757514777_5069867685549731166_o 11012917_10206390763114917_6162017698847514993_o

Contact met ander bloggers:
Wauw! Wat heeft dit jaar me veel nieuwe contacten gebracht. Op mijn blog, via Twitter en Instagram wordt er veel gereageerd en ik heb zelfs het idee dat ik sommige bloggers ‘echt leer kennen’. Iedereen is zo open, geinteresseerd en positief dat ik altijd weer vrolijk wordt van alle berichten. Dit is ook de grootste reden waarom ik blijf bloggen. Jullie zijn toppers!

Eerste meeting met bloggers:
Toen Dagmar in januari vroeg wat je wens was voor het jaar 2015, wist ik snel wat ik wilde antwoorden. Ik zou graag bloggers willen ontmoeten. Deze kans kreeg ik! Ik mocht namelijk met Dagmar en nog acht andere bloggers naar het BFF-Event in Amsterdam. We hebben veel gepraat over bloggen, naar de Q&A van bekende bloggers geluisterd, veel foto’s gemaakt en gezellig geknutseld. Een dag waar ik erg van genoten heb!

 

Twintiger aan het woord Plukhetgeluk01

Artikelen op andere sites.
Lieve Saskia, van Iliveformydreams.com vroeg me om een stukje te schrijven om het #plukhetgeluk project, die zij bedacht had om meer bij je eigen geluk stil te staan, af te sluiten. De vraag was: Wat betekent geluk voor mij? Een mooie open vraag waar ik goed over nagedacht heb, voordat ik deze kon beantwoorden. Het antwoord kan je vinden in dit artikel.

Daarnaast heeft er een artikel online gestaan op de blog van Amy van Twintigennogwat.nl. Amy is een blogger die ik heb leren kennen door haar blog en de Facebookpagina voor Brabantse bloggers. Ze vroeg of er bloggers geïnteresseerd waren om vragen te beantwoorden, waarna er stuk op haar blog gepubliceerd zou worden. Natuurlijk wilde ik dit! De vragen gingen over werk, toekomst, levensmotto en mijn specifieke eigenschappen. Zo leerden mensen die haar blog lezen mij beter kennen en konden ze via haar op mijn blog terecht komen. Een fijne kans dus, waar ik Amy nogmaal voor wil bedanken! Het artikel vindt je hier!

Contact met Els
Dat contact via blog en Twitter kan leiden tot gezellige dagen, dat bewijst Els wel! Inmiddels hebben we al twee keer met elkaar afgesproken om gezellig te kletsen met een kop thee en om foto’s te maken. Dat laatste lukt alleen niet echt, want we hebben de gave om af te spreken op dagen dat het enorm regent en de eerste keer onweerde het zelfs! Gelukkig liggen er nog een hoop dagen in het verschiet en zal er vast een dag komen dat we wel samen naar buiten kunnen om foto’s te schieten. Ik kijk er al naar uit!

Winactie Liefsvanlieke

Eerste winactie
Een jaar bloggen mag niet ongemerkt voorbij gaan! Daarom organiseerde ik mijn eerste winactie om jullie (mijn lezers) te bedanken voor het lezen van mijn blog en alle lieve reacties. Inmiddels heeft winnares Simone al een mail ontvangen. Zij is de gelukkige winnaar van het relaxpakket. 

 

Ik hoop nog lang te mogen genieten van al jullie lieve reacties, het lezen van jullie blogjes en het schrijven van eigen blogjes op Liefsvanlieke.com. Tot snel!

1 Vind-ik-leuk

7 thoughts on “Wat 1 jaar bloggen mij bracht

  1. Gelukkig nieuwjaar Lieke, dat 2016 maar een heel mooi jaar mag worden voor je! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag op je eigen domein! Wat vliegt dat voorbij he? Ik vond het heel leuk dat je wilde meedoen aan mijn rubriek en vind het resultaat nog steeds top! 🙂
    Amy onlangs geplaatst…2015: De meest gelezen blogpostsMy Profile

  2. Wat een mooi momenten, dingen en personen heeft 2015 jou gebracht! Mooi om te zien wat je allemaal hebt gedaan door het bloggen. Congratz met je 1ste blogjaar! Ik blog nu zelf al 7 jaar, met veel plezier en zonder tussen pauzes. Ik vind bloggen een mooi iets, iets waar ik binnenkort een mooi blogje over wil schrijven.

    Ik wens je nog een fantastisch 2016 toe! Dat al je dromen mogen uitkomen lieve Lieke! 🙂
    En op naar vele mooie, inspirerende artikelen op liefsvanlieke.com!
    Sas onlangs geplaatst…Top 3 … van 2015My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge