Over LiefsvanLieke

Hallo allemaal!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog!
Ik zal even wat over Liefsvanlieke en mezelf vertellen.

IMG_161736757161301

Mijn naam is Lieke en ik ben de schrijfster van deze blog. Ik ben 27 jaar oud, woon in Brabant en heb een lieve vriend. Mijn vriendinnen, mijn vriend en mijn familie zijn de belangrijkste mensen in mijn leven. Ik haal veel plezier uit het werk als invaljuf en het begeleiden van een kind met een verstandelijke beperking. Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe plekjes, het maken van foto’s en gezellige afspraakjes. Daarnaast vind ik heerlijk om tips te geven en probeer ik zo positief mogelijk in het leven te staan. Natuurlijk lukt dit niet altijd, maar ik doe mijn best! Ik knuffel graag met mijn twee poezenbeesten Ayla en Niencke, zit graag met een kop thee op schoot blogs te lezen en te schrijven en ik ben een echte slaapkop.

Ik ben in augustus 2014 begonnen met schrijven op liefsvanlieke.wordpress.com. De eerste maanden van mijn blog heb ik me gericht op friendship, quotes en happy memories, maar was ik zoekende naar wat mij nu echt leuk leek om over te schrijven.
Sinds kerstavond 2014 is Liefsvanlieke.com mijn stukje op het grote World Wide Web. Al snel wist ik waar ik nog meer over wilde schrijven: Dagjes weg, Mindstyle en My Happy Moments.
In oktober 2015 komt mijn nieuwe lay-out online en ga ik (minstens) twee artikelen per week posten. Met als nieuw onderdeel: Samenwonen!

Hartje – Vind ik leuk
Ik hoorde van veel van mijn lezers dat ze wel mijn blog lezen, maar niet reageren. Jammer! Want ik hou van interactie en een reactie doet me juist zo goed! Natuurlijk moet je niet reageren. Toch zou ik het leuk vinden om te zien welke artikelen nu echt in de smaak vallen. Daarom nu iets nieuws: het hartje! Deze staat onderaan elke nieuwe blogpost en werkt hetzelfde als de ‘vind-ik-leuk’-knop op Facebook. Dus vind je het artikel leuk? Dan hoef je alleen maar te klikken? Dat is wel te doen toch?! En je maakt mij er heel blij mee!

Bloglovin en Social Media
Wil je mijn blog volgen en/of verder weten wat me allemaal bezig houdt? Je kan mijn blog volgen op Bloglovin. Daarnaast ben ik te vinden op Instagram, Twitter en Facebook. Ik hou van de interactie met anderen, dus heb je een vraag, opmerking of wil je tips voor een dagje uit? Stel ze dan daar!

Veel liefs, Lieke